Ezer tortaszelet a nélkülöző gyerekekért: március 28-ig lehet még segíteni

0
1226

Az idén 10 éves fennállását ünneplő csíkszeredai Juventutti Alapítvány február 1-jén indított nagyszabású online jótékonysági akciót, amelyben 10 ezer lej összegyűjtését tűzték ki célul. Az online megvásárolt virtuális tortaszeletek által eddig a kitűzött összeg háromnegyede gyűlt össze: a jövő hét folyamán még várják a segíteni vágyók felajánlásait, tehát március 28-ig lehet a juventutti.ro/ezer-szelet-szuletesnapi-torta-a-nelkulozo-gyerekekert/ online adományozói felületen adományozni.

Egy virtuális tortaszeletet 10 lejért lehet megvásárolni a www.juventutti.ro honlapon, online bankkártyás adományozás segítségével, az összegyűlt felajánlásokból az alapítvány történetében rekordmennyiségűnek számító élelmiszercsomag összeállítását valósítják meg egyetlen akció során. Április 2-ig, két hét alatt több mint 300 szerény körülmények között vagy mélyszegénységben élő gyermekhez látogatnak el önkénteseikkel, hogy az adományokból megvásárolt bőséges élelmiszercsomagokat átadják a családoknak. A csomagok kihordása két hétig fog tartani, hisz az alapítvány munkatársai, önkéntesei minden gyerekkel találkozni szeretnének.
Az online bankkártyás adományozás mellett banki átutalással is van lehetőség segíteni: Fundația „Juventus” Alapítvány, CIF: 28063548, lejes számlaszám RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX, eurós számlaszám RO98 BTRL EURC RT00 2417 5601, Banca Transilvania Miercurea Ciuc, megjegyzés EZER TORTASZELET.

Lázár Tímea, a Juventutti Alapítvány elnöke így vall a kezdeményezésről: „Az elmúlt évek során számtalanszor bebizonyosodott, hogy a közösség ereje hihetetlen méreteket tud ölteni, ezért mertünk kitűzni ilyen nagy összeget, ilyen nagy célt. Számtalan módon meg lehet ünnepelni egy tízéves születésnapot, de mi úgy gondoltuk, úgy ünnepelnénk, ahogy a leginkább közel áll a szívünkhöz: azokkal a gyermekekkel együtt, azoknak a családoknak a meglátogatásával, akikért az elmúlt években dolgoztunk, akikért olyan sokszor összefogásra tudtuk ösztönözni az embereket. Bízunk benne, ezúttal is sikerrel járunk. Nagyon köszönjük az eddigi adományokat, és köszönjük azoknak is, akik ezután fognak vásárolni még egy szelet virtuális tortát, hogy tényleg megvalósulhasson ez a születésnapi álmunk.”

Juventutti Alapítvány