Jogi nyilatkozat

A RomKat.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Verbum Keresztény Kulturális Egyesület (továbbiakban Kiadó) szellemi tulajdonát képezi.

Ezen tartalmak tekintetében a Kiadó fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

A RomKat.ro-ról hír, információ részletének idézése csak és kizárólag a cikkre mutató és az oldal nevét megemlítő linkes hivatkozással engedélyezett.

A RomKat.ro-hoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és román törvények védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Olvasóink saját tartalom (cikk, kép, videó), illetve hozzászólás a RomKat.ro-ra történő feltöltésekor/elküldésekor a felhasználói feltételek elfogadásával, egyúttal a tartalommal kapcsolatos minden további jogukról lemondanak, és azok tulajdonjogát átengedik a Kiadónak. A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a törvényileg és/vagy erkölcsileg megkérdőjelezhető tartalmakat eltávolítsa.