Te merre szeretnél elindulni? Mutatjuk az irányt!

1
1430

Fiataloknak mutatja az irányt, segít tájékozódni a munkavállalásban és az életben a Gyulafehérvári Caritas mentorcsapata. A Gyulafehérvári Caritas Iránytű a munka világába programja közel három éve zajlik, ez alatt az idő alatt több mint százhúsz fiatal tapasztalta meg jótékony hatását. A fiatalok videóban mondják el, hogy mindez mit jelent számukra.

Gergő, Zsanett, Kata, Linda, Zsóka – fiatalok, akárcsak te. Különbözőek, mégis közös bennük, hogy vannak céljaik, és akarnak tenni azok megvalósulásáért. Ebben találtak mentorokra a Gyulafehérvári Caritas Iránytű a munka világába program keretében. Akarták, hogy sorsuk jobb legyen, voltak céljaik, és ez tetszett meg pártolóiknak és a vállalkozóknak is, akik lehetőségeket kínáltak számukra. Lehetsz kiszolgáltatott, de megteheted, hogy sorsodat magad irányítod, keresheted izzadsággal kenyered, de tanulhatsz, és tervezhetsz magadnak jövőt, másoknak otthont.

A közel három éve zajló program során több mint százhúsz fiatal részesült egyéni mentorálásban, kísérésben. Sokuknak sikerült már megfelelő munkahelyet találni, talpra állni. Látod, a jobb élet lehetősége a kiváltságosaké. Tudod, ugye, hogy te is közéjük tartozol? Mi a te célod? Merre szeretnél elindulni? Útra fel! Mentoraink biztosítják az iránytűt, hogy célba érhess. Fordulj hozzájuk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Gyergyószentmiklós: Szabó Zsuzsa 0755-933 039, Garai Balázs-Levente 0728-524 611;

Marosvásárhely: Bojoievschi Éva 0754-601 947, Székely Áron 0732-716 888;

Székelyudvarhely: Benedek Alexandra 0723-552 497, Tókos Norbert 0730-013 888.

Molnár József, Gyulafehérvári Caritas

1 HOZZÁSZÓLÁS