Házas kalandtúra indul a szatmári egyházmegyében

A Szatmári Római Katolikus Püspökség, a Házas hétvége mozgalom, a különböző plébániák, parókiák, a szatmári baptista- és evangélikus gyülekezetek szervezésében február elején megrendezésre kerül a Házasság hete. Előtte azonban, ahogy megszokott, ismét lesz házas kalandtúra, amelyen a jelentkező párok különböző feladatokat kapnak, érdekes, kedves helyzetek elé állítják őket. Amelyik pár mindegyiket teljesíti, a közösen eltöltött idő élménye mellett nyereményekkel is gazdagodhat. Erre csaknem egy hónap áll a rendelkezésükre.

Január 19-e és február 17-e között tehát négy feladatot teljesíthetnek. Mindegyiket elektronikus levélben kapják, sorban. Ahogy az egyiket elvégezték egy rövid visszajelzéssel, esetleg fotóval szolgálnak a hazassaghete.sm@gmail.com címre, s úgy kapják a következő meglepetés-feladatot.

Azok a házaspárok, akik kedvet kaptak a kalandtúrára ITT jelentkezhetnek. Mivel nem versenyről van szó, a gyertyafényes vacsorát és a többi nyereményt kisorsolják majd azon párok között, akik minden próbát teljesítettek.

Dátum

2020. január 20., hétfő - 2020. február 17., hétfő
Kategóriák

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here