Házas kalandtúra 9.0

0
1104

A Szatmári Püspökség Világiak Irodája idén is kalandtúrára hívja a házaspárokat a február 13−20. között megrendezendő Házasság Hetére készülve. A résztvevők között három gyertyafényes vacsorát sorsolnak ki.

Bár a Házasság Hete februárban kezdődik, a január 16. és február 22. között megrendezett Házas Kalandtúra 9.0 kiváló lehetőséget biztosít a pároknak, hogy megtanuljanak jobban odafigyelni egymásra, és a nehezebb, stresszesebb napokon is felfigyelhessenek házastársuk pozitív jellemvonásaira is.

Az elismert párkapcsolati szakértő, John Gottman inspirálta szeretet és csodálat öthetes tréningjén a különböző feladatok segítségével a résztvevő párok újra és újra rácsodálkozhatnak arra, milyen jó, hogy vannak egymásnak.

A kalandtúrán kapott feladatok elvégzése során tapasztaltakat egy-egy esti beszélgetés során a házastársak megoszthatják egymással, valamint olyan alkalmak is vannak, amelyekről fényképet, pár soros beszámolót kérnek a szervezők. A résztvevők között három romantikus gyertyafényes vacsorát sorsolnak ki.

Forrás: Szatmári Egyházmegye