Imádkozzunk hivatásokért!

Irgalmasság Atyja, Aki Fiadat adtad a mi üdvösségünkért és mindig támogatsz minket Szentlelked ajándékaival, Hozzád fordulok kérésemmel, mint gyermeked kérlek, jöjj néped segítségére! Adj nekünk élő, buzgó, örömteli keresztény közösségeket, amelyekben testvéri élet fakad és amelyek képesek felkelteni a fiatalokban a vágyat, hogy Neked és az Evangélium hirdetésének szenteljék magukat. Támogasd e közösségeket törekvésükben, hogy megfelelő módon táplálják a hivatásokat és képesek legyenek felmutatni a megszentelt élet különféle útjait. A Te szándékod szerinti papokért, családokért, szerzetesekért, szerzetesnővérekért és kispapokért szeretnék imádkozni, kérlek add, hogy életük valóban odaadott élet legyen, hogy önmagukban valósítsák meg Fiad szavát: „vegyétek és egyétek.” Kegyelmeddel érintsd meg szívüket, csókold a szeretet csókját rájuk, áraszd el őket irgalmaddal és bátorsággal. Jézus Szentséges Szíve, a Szeretet lángoló tűzhelye, töltsd el őket ügyed iránti lelkesedéssel, buzgalommal és mindannyiunkért érzett felelősségtudattal, szabadítsd meg őket a gonosz lélek minden ármánykodásától, hogy ne féljenek életüket odaajándékozni másokért. Mária, Jézus édesanyja, járj közben minden keresztény közösségért, hogy a Szentlélek adta termékenységet befogadva képes legyen hiteles hivatásokat adni Isten szent népének szolgálatára. Szent József, Jézus nevelőatya könyörögj érettünk, hogy mindig, mindenben megtegyük Isten akaratát. Ámen

2021. június 4.

HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC: Portik-Hegyi Kelemen tanúságtétele

HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC: Portik-Hegyi Kelemen gyergyószentmiklósi főesperes-plébános tanúságtételeA Sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Hivatásébresztő imaláncot hirdet június 1–július 1. között a Szebt család védelme alatt, a következő programmal:Június 2-8. között: imádkozzunk a papokért, új papi hivatásokért (14 videó keretében 14 pap tesz tanúságot papi életéről)Június 9-15. között: imádkozzunk a meglévő szerzetesi közösségekért és új hivatásokért (szerzetesi közösségek által készített videókat fogunk látni és hallani)Június 16-22. között: imádkozzunk a családokért és családi hivatásért (7 család által készített videó kerül sorra)Június 23-30. között: imádkozzunk a kispapokért (7 kispap által készített videó lehet megtekinteni).Ezeket a videofelvételeket látni lehet majd a romkat.ro, templom.ro honlapokon, azok Facebook-oldalain, illetve a Medjugorjei ImacsoportSepsiszentgyörgy Facebook-oldalán. A Mária Rádió mindennap reggel és este közvetíteni fogja a videofelvételek hanganyagát.Hogyan lehet csatlakozni?Fontos, hogy jelezd a részvételedet a 0742-585 229-es számon sms-ben, vagy írjál egy e-mailt a hivatasebreszto@gmail.com címre.tanúságtételeA Sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Hivatásébresztő imaláncot hirdet június 1–július 1. között a Szebt család védelme alatt, a következő programmal:Június 2-8. között: imádkozzunk a papokért, új papi hivatásokért (14 videó keretében 14 pap tesz tanúságot papi életéről)Június 9-15. között: imádkozzunk a meglévő szerzetesi közösségekért és új hivatásokért (szerzetesi közösségek által készített videókat fogunk látni és hallani)Június 16-22. között: imádkozzunk a családokért és családi hivatásért (7 család által készített videó kerül sorra)Június 23-30. között: imádkozzunk a kispapokért (7 kispap által készített videó lehet megtekinteni).Ezeket a videofelvételeket látni lehet majd a romkat.ro, templom.ro honlapokon, azok Facebook-oldalain, illetve a Medjugorjei ImacsoportSepsiszentgyörgy Facebook-oldalán. A Mária Rádió mindennap reggel és este közvetíteni fogja a videofelvételek hanganyagát.Hogyan lehet csatlakozni?Fontos, hogy jelezd a részvételedet a 0742-585 229-es számon sms-ben, vagy írjál egy e-mailt a hivatasebreszto@gmail.com címre.

Posted by Templom.ro on Thursday, June 3, 2021

2021. június 3.

HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC: Kalányos Ottó segédlelkész tanúságtétele

Kalányos Ottó segédlelkész tanúságtételeA Sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Hivatásébresztő imaláncot hirdet június 1–július 1. között a Szebt család védelme alatt, a következő programmal:Június 2-8. között: imádkozzunk a papokért, új papi hivatásokért (14 videó keretében 14 pap tesz tanúságot papi életéről)Június 9-15. között: imádkozzunk a meglévő szerzetesi közösségekért és új hivatásokért (szerzetesi közösségek által készített videókat fogunk látni és hallani)Június 16-22. között: imádkozzunk a családokért és családi hivatásért (7 család által készített videó kerül sorra)Június 23-30. között: imádkozzunk a kispapokért (7 kispap által készített videó lehet megtekinteni).Ezeket a videofelvételeket látni lehet majd a romkat.ro, templom.ro honlapokon, azok Facebook-oldalain, illetve a Medjugorjei ImacsoportSepsiszentgyörgy Facebook-oldalán. A Mária Rádió mindennap reggel és este közvetíteni fogja a videofelvételek hanganyagát.Hogyan lehet csatlakozni?Fontos, hogy jelezd a részvételedet a 0742-585 229-es számon sms-ben, vagy írjál egy e-mailt a hivatasebreszto@gmail.com címre.

Posted by Templom.ro on Thursday, June 3, 2021

🌹❤️Hivatás Ébresztő Imalánc❤️🌹 😇 Szabó Lajos plébános tanúságtétele.😇Első héten imádkozzunk a papokért, új papi hivatásókért (június 2-8).🙏Imádság:Irgalmasság Atyja, Aki Fiadat adtad a mi üdvösségünkért és mindig támogatsz minket Szentlelked ajándékaival, Hozzád fordulok kérésemmel, mint gyermeked kérlek, jöjj néped segítségére! Adj nekünk élő, buzgó, örömteli keresztény közösségeket, amelyekben testvéri élet fakad és amelyek képesek felkelteni a fiatalokban a vágyat, hogy Neked és az Evangélium hirdetésének szenteljék magukat. Támogasd e közösségeket törekvésükben, hogy megfelelő módon táplálják a hivatásokat és képesek legyenek felmutatni a megszentelt élet különféle útjait. A Te szándékod szerinti papokért, családokért, szerzetesekért, szerzetesnővérekért és kispapokért szeretnék imádkozni, kérlek add, hogy életük valóban odaadott élet legyen, hogy önmagukban valósítsák meg Fiad szavát: „vegyétek és egyétek.” Kegyelmeddel érintsd meg szívüket, csókold a szeretet csókját rájuk, áraszd el őket irgalmaddal és bátorsággal. Jézus Szentséges Szíve, a Szeretet lángoló tűzhelye, töltsd el őket ügyed iránti lelkesedéssel, buzgalommal és mindannyiunkért érzett felelősségtudattal, szabadítsd meg őket a gonosz lélek minden ármánykodásától, hogy ne féljenek életüket odaajándékozni másokért. Mária, Jézus édesanyja, járj közben minden keresztény közösségért, hogy a Szentlélek adta termékenységet befogadva képes legyen hiteles hivatásokat adni Isten szent népének szolgálatára. Szent József, Jézus nevelőatya könyörögj érettünk, hogy mindig, mindenben megtegyük Isten akaratát. Amen🙏❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

Posted by Medjugorjei Imacsoport Sepsiszentgyörgy on Thursday, June 3, 2021

2021. június 2.

HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC: Fülöp Szabolcs segédlelkész tanúságtétele

HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC: Fülöp Szabolcs segédlelkész tanúságtétele

Posted by Templom.ro on Wednesday, June 2, 2021
HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC: P. Urbán Erik OFM tanúságtétele

P. Urbán Erik OFM tanúságtétele

Posted by Templom.ro on Tuesday, June 1, 2021

2021. június 1.

NYITÓ SZENTMISE SEPSISZENTGYÖRGYÖN:

Posted by Medjugorjei Imacsoport Sepsiszentgyörgy on Tuesday, June 1, 2021
HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC – Erik testvér bevezetője

Június hónap minden napján imádkozni hívnak hivatásokért.

Posted by Templom.ro on Monday, May 31, 2021
HIVATÁSÉBRESZTŐ IMALÁNC – 1. nap – Regina nővér

Hivatásébresztő imalánc kezdődik – Regina nővér bevezetője

Posted by Templom.ro on Monday, May 31, 2021

A Sepsiszentgyörgyi Medjugorjei Imacsoport Hivatásébresztő imaláncot hirdet június 1–július 1. között a Szebt család védelme alatt, a következő programmal:

  • Június 2-8. között: imádkozzunk a papokért, új papi hivatásokért (14 videó keretében 14 pap tesz tanúságot papi életéről)
  • Június 9-15. között: imádkozzunk a meglévő szerzetesi közösségekért és új hivatásokért (szerzetesi közösségek által készített videókat fogunk látni és hallani)
  • Június 16-22. között: imádkozzunk a családokért és családi hivatásért (7 család által készített videó kerül sorra)
  • Június 23-30. között: imádkozzunk a kispapokért (7 kispap által készített videó lehet megtekinteni).

Ezeket a videofelvételeket látni lehet majd a romkat.rotemplom.ro honlapokon, azok Facebook-oldalain, illetve a Medjugorjei Imacsoport
Sepsiszentgyörgy Facebook-oldalán. A Mária Rádió mindennap reggel és este közvetíteni fogja a videofelvételek hanganyagát.

Hogyan lehet csatlakozni?
Fontos, hogy jelezd a részvételedet a 0742-585 229-es számon sms-ben, vagy írjál egy e-mailt a hivatasebreszto@gmail.com címre.

Egész hónapban szentmisék lesznek több helységben azokért, akik csatlakoztak az imalánchoz. A nyitó szentmise június 1-jén, a záró szentmise július 1-jén lesz 18 órai kezdettel Sepsiszentgyörgyön, a Szent József-templomban.