Vakációs vallástábor Szépvízen

0
789

Idén Szépvízen főtémaként a hitet választották a szervezők a július 19-21. között megrendezett vakációs vallástáborban.

Első nap a közel 40 lelkes, izgatott résztvevő vidáman számolt be az elmúlt két hónapban szerzett szentmisés élményeiről, arról az igyekezetről, amire idén szükség is volt a táborban való részvételhez. Reggelente néha kissé álmosan, de azért már mosolyogva néztek velünk szembe, és kérdezték: Melyek a mai programok? Aztán vidáman kezdték el a napot egy rövid foglalkozással Pál Katalin hittantanárnő vezetésével.

Tízórai után csapatokra osztva indultak a résztvevők a focipályára, ahol a pap bácsi vezetésével mindig nagyon izgalmas focimeccset játszottak, a pálya széléről nézve is érdekes volt. A nem focizó résztvevőknek minden nap a pálya szélén folytatódott a színesebbnél színesebb program: kötélhúzás, zsákbafutás, amőba, számháború, ugrókötelezés, bújócska, futóverseny, activity.

A finom ebéd után újult erővel, kíváncsian várták a további érdekes programokat, amelyekben a szervezőknek igen helyt kellett állniuk ennyi résztvevő mellett. A tábor ideje alatt minden apró jótékonykodásra pontokat lehetett szerezni, amit meglepetésként utolsó nap használhattak fel táboron belüli vásárlásra a résztvevők.

Záróeseményként a templomban adtunk hálát az együtt eltöltött időért, élményekért.

Köszönet a támogatásokért, minden segítségért, az áldozatos,odaadó munkáért mindenkinek!

Gergely Endre

MEGOSZTÁS