Keresztény Szó húsvétra

0
587

Húsvéti tartalommal jelentkezik katolikus folyóiratunk idei második száma.

,,Add, Istenem, hogy a világ kisimuljon és elcsendesedjen bennem és mindenkiben”, kéri Pilinszky János, akinek Imádságért című fohászkodását olvashatják. Két, templomban mondható verset is találnak: Laczkó Vass Róbert Beteljesedés, György Alfréd Kút és korsó című versét. Nóda Mózes az Irgalomról szóló jegyzetét közli, tanulmányt olvashatnak Száva Pétertől (Az egyházi ének rejtett kincse: katekézis és pasztoráció), Guia Laurean Hugó ofm (Egy csíki székely ferences püspök), Jonica Xénia (Adalékok a 20. századi gyermekmissziók tartásához), Faragó István (Atyává válni – a tékozló fiú története).

Marshall McLuhanról, a Gutenberg-galaxis értelmezőjéről s a világháló által létrehozott globális falu jelenségét előrelátó tudósról Nick Ripatrazone amerikai újságíró cikkét olvashatják. A lapszám színes képanyaga a szenvedéstörténet és feltámadás csodás olaszországi ábrázolásait nyújtja.

Tájékozódjon Ön is a katolikus teológia és egyház tanításáról katolikus folyóiratunkből, a Keresztény Szóból. Legyen előfizető, ne hagyjon ki egyetlen lapszámot sem.

MEGOSZTÁS