Személyesen kísért online nagyböjti lelkigyakorlatra hívnak

1
503

A HIFA-Románia Segítség Mindenkinek Egyesület a kísért imádság hete keretében személyesen kísért lelkigyakorlatot szervez március 20–25. között. A lelkigyakorlat ökumenikus és programjaiba online lehet bekapcsolódni.

Ez a lelkigyakorlat elsősorban azoknak szól, akik szeretnék elmélyíteni Istennel való személyes kapcsolatukat, meghallani az ő hangját a mindennapi életükben, de nincs lehetőségük kiszakadni a hétköznapokból és elutazni egy lelkigyakorlatos házba.

A részvétel feltétele a jelenlét a hét kezdő és záró napjának délutánján tartott csoportos összejövetelen, a köztes napokon napi fél óra személyes ima vállalása, és ezen imák tapasztalatairól való osztozás minden nap a kísérővel. Ki kell tölteni a jelentkezési lapot, ami az alábbi linken érzető el: https://forms.gle/HBqoW6LXJPJ5GsL69

Az adventi lelkigyakorlatról itt olvashatnak:

Érdemes a jelentkezéssel nem várni, ugyanis a kísérők idejének végessége miatt csak korlátozott számú résztvevőt tudnak fogadni, a jelentkezéseket pedig a beérkezés sorrendjében veszik figyelembe, amiről visszajelzést is adnak. Jelentkezési határidő: március 12., további információkért Nagy Lillát lehet keresni a 0754 384 034-es telefonszámon.

1 HOZZÁSZÓLÁS