Zavartalanul folynak a szeptemberi eucharisztikus kongresszus előkészületei

0
1783
•Fotó: iec2020/Facebook

Utazásaik, programjaik tervezése közben sokakat elbizonytalanított a koronavírus okozta megbetegedések terjedése. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus titkárságához számos megkeresés érkezett, miszerint szívesen igénybe vennék a kongresszus programjaira a rövidesen lejáró kedvezményes regisztrációs lehetőséget, de inkább még egy kicsit várnak a jegyvásárlással.

A kongresszus szervezői ezért úgy döntöttek, hogy április 30-ig meghosszabbítják a világeseményre szóló kedvezményes jegyek igénylésének lehetőségét.

A programok többsége – nyitó szentmise a Puskás Arénában, szombati szentmise a Kossuth téren, utána a körmenet, a fiataloknak szóló Forráspont, valamint a záró szentmise a Hősök terén – ingyenesen látogatható, de érdemes időben regisztrálni ezekre is. A Hungexpón szeptember 14-től szentmisékkel, előadásokkal, tanúságtételekkel várják az érdeklődőket. Ezekre a programokra belépőjegyet kell váltani.

Április 30-ig, 7200 forintba kerül a teljes hétre szóló jegy, ami tartalmazza: a Hungexpón a programokon a részvételt, ebédet öt napra, a zarándokcsomagot, a program- és liturgikus füzetet, térképet valamint nyolc napra érvényes közlekedési jegyet a BKK járataira.

Az április 30. előtt regisztrálóknak lehetősége van arra is, hogy 4800 forintért három egymást követő napra vegyenek jegyet a kongresszusra. Ez magába foglalja a belépést a Hungexpóra, 3 ebédet, valamint 3 napra szóló közlekedési jegyet. Aki csak egyetlen napra tud kilátogatni, az a kedvezményes időszakban 2000 forintért válthat napi belépőt, amely az ebédre és a programokon való részvételre jogosít.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus részletes programja ITT olvasható.

Forrás: 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus honlapja