Mérlegképes könyvelőt keres a Verbum Egyesület

0
295
Álláshirdetés

A Verbum Egyesület és a Verbum Kft. adminisztratív munkában mérlegképes könyvelőt keres szerződéses alapon, otthoni munkavégzéssel (egy személy).

Feladatkör: könyvelési feladatok, folyamatok végzése. Bevételi számlák (a vevők vásárlásairól), költségszámlák (a szállítóktól), bevételi pénztárbizonylatok, kiadási pénztárbizonylatok, bankszámlakivonat a vállalkozás pénzügyeiről, szerződések, leltár idején az ahhoz kapcsolódó dokumentumok, amiken szerepelnek az anyagok és eszközök pontos adatai, egyéb bizonylattípusok, a továbbított számlák és bizonylatok törvényes formában történő rögzítése, a dokumentumok ellenőrzése a pénzügyi és számviteli törvények szempontjából, az adatszolgáltatás a hivatalos szervek felé, a különféle kimutatások készítése, az éves pénzügyi beszámoló kidolgozása, a figyelem felhívása az esetleges szabálytalanságokra, törvénytelenségekre. A könyvelő követi a könyvelést és adózást érintő törvényi változásokat és igény szerint bérszámfejtést is tud készíteni.

Elvárások: Jelentkezéskor és versenyvizsga esetén előfeltétel és előny a lelkészi ajánlás, konkrét egyházközséggel rendezett anyagi kapcsolat, a magyar és román nyelv ismerete, felhasználói szintű számítógépes ismeret (Word, Excel és a Winmentor könyvelési program), az igaz, a szép, a jó és a hitünk szeretete, tanulási készség, feladatok keresése, beazonosítása és sorrendbe helyezése, valamint azok párhuzamos végzése, közösségi és személyes felelősségvállalás. Az egyesület sajátosságaiból adódóan alapigény a testben-lélekben kiegyensúlyozott, megfontolt és diszkrécióra hajlandó természet. A folyamatok elsajátításában segítünk.

Amit kínálunk: Színes, változatos, részidőben elvégezhető munkakör.Megalapozott, jövőt jelentő lehetőség (stabilitás, hosszútávú munkalehetőség).

Munkavégzés helye: Kolozsvár.

A jelentkezők motivációs levelét és önéletrajzát az office@verbum.ro e-mail-címre várjuk. Személyes találkozás megbeszélése munkanapokon az előbbi e-mail címen vagy a 0744 523 023-as telefonszámon 9 órától 12 óráig lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2024. február 17., szombat, déli 12 óra.

Tisztelettel és imával,

Ferencz Antal igazgató