Van még vágy a fiatalok szívében keresztény házasságot kötni

0
1484
Fotók: Szent Gellért Alapítvány Facebook-oldala

Házasságot kötni – ezt komolyan gondolni, gyúrni arra, hogy jó legyen a párkapcsolatunk, hinni abban, hogy mindig van megoldás, Isten áldását befogadni, hogy a válás nem opció. Minderről és még sok más témáról volt szó az idei első jegyeskurzuson, melyet Kápolnásfaluban tartottak január 5–7. között a Közösségi Házban a Szent Gellért Alapítvány munkatársai és a Gyulafehérvári Családpasztoráció önkéntesei Major Sándor plébános felkérésére. Az eseményről György Ida, a Szent Gellért Alapítvány munkatársa számolt be.

A jelenlevő 11 pár nyitottsága, aktív részvétele, véleménynyilvánításai arról győzték meg a szervezőket, hogy bármennyire el van tévedve a világ az elkötelezett párkapcsolat témában, sok fiatal pár vágyik a tartós, elkötelezett, Isten színe előtt kötendő keresztény házasságra.

Hálásak Lőrincz Emőke és Szabolcs jelenlétéért, akik két évvel korábban a jegyesek sorában ültek, most pedig már boldog szülők. Nagyon hatásosak voltak az őszinte megosztásaik.

Legközelebb áprilisban lesz jegyeskurzus Szentegyházán, a Szent Gellért Alapítvány székhelyén, ahová várják a fiatalokat!

Forrás: Szent Gellért Alapítvány

MEGOSZTÁS