Legyen ön is az őrkői gyerekek angyala!

0
280

A sepsiszentgyörgyi Őrkő negyedi nappali foglalkoztató központ gyerekei számára várják önkéntes angyalok jelentkezését a Gyulafehérvári Caritas háromszéki munkatársai. Az ajándékozáshoz egy képeslapot kell választani, majd teljesíteni az azon felsorolt kívánságokat.

Azoknak, akik szeretnének mosolyt varázsolni a támogatott közösséghez tartozó gyermekek arcára karácsonykor, nincs más dolguk, mint ellátogatni a sepsiszentgyörgyi Caritas-irodába (Kós Károly utca, 11-es szám), és kiválasztani egy képeslapot, amelyen a nappali központhoz tartozó gyerekek sziluettje, adatai (kor, magasság, súly, cípő- és ruhaméret) és kívánságai találhatók. A képeslapon megjelölt kívánságokból minden angyal annyit teljesít. Az elkészült csomagot vagy személyesen, vagy postán el kell eljuttatni december 18-ig a Caritas-irodába.

Akik nem Sepsiszentgyörgyön élnek, vagy nem tudnak személyesen bemenni a Caritashoz, a ferenc.tibodi@caritas-ab.ro címre küldött üzenetben kérhetnek képeslapot. További információkat a fenti e-mail-címen, vagy a 0728 331 429-as telefonszámon (Tibódi Ferenc, PR Manó) lehet igényelni.