Az Osonó Színházműhely a Márton Áron Főgimnáziumban járt

0
323

,,Örülünk, hogy szervezői munkánkat ilyen nagyszerű dolog szolgálatába állíthattuk. Mert a KALOT-nál az Ég és Föld a Lélekben találkozik.” Az Osonó Színházműhely november elején József Attila szövegeiből készült előadását mutatta be a csíkszeredai Márton Áron Főgimnázium diákjainak.

„Nagyon tetszett az előadás, mert kimozdított a komfortzónából. Személyes volt, közel jött hozzám, mert azonosulni tudtam érzésekkel, gondolatokkal.”

A KALOT Egyesület szervezésében Csíkszeredában a Márton Áron Főgimnázium diákjai számára mutatta be az Osonó Színházműhely a Nem vagyok, csak mások látnak című, József Attila szövegeiből készült előadást. A Csíkszereda Városháza támogatásával megvalósult rendhagyó irodalomóra keretében érzékelhető volt a fiatalok figyelme és az előadáshoz való személyes kapcsolódása.

Az előadást követő beszélgetésben mély és tartalmas gondolatok hangzottak el. József Attila szövegei aktualitásának révén saját érzéseikről, világlátásukról, önmagukról és személyes élményekről beszélgettek a nézők és az alkotók. Igazán jó élmény volt ez a színház általi találkozás!

Forrás: KALOT Egyesület