Elindult a jelentkezés a FeltöltŐ Ifjúsági Találkozóra

0
514

A FeltöltŐ egy dinamikus, modern, fiatalos zenére épülő alkalom Gyergyószentmiklóson, amely keresztény értékeket közvetít korcsoporttól függetlenül bárki számára. A program keretén belül magyarországi és erdélyi zenekarok váltják egymást a színpadon, és különböző felekezetű, egyszerű és ismert emberek tesznek tanúságot a hitükről. Jelentkezz ITT

A FeltöltŐ célja, hogy a programra érkező emberek, illetve azok a helyiek, akik épp arra járnak, Istennel találkozzanak, és rájöjjenek, hogy a vele való kapcsolatban élet és erő van. A FeltöltŐt felekezetközi szervezőcsoport készíti elő, a szervezők között vannak unitáriusok, reformátusok és katolikusok. Vasárnap közös ökumenikus istentiszteletet tartanak. A programon Isten jelenlétébe szeretnék vezetni az embereket, keresztény értékeket közvetíteni feléjük, lehetőséget biztosítani a közösségépítésre. A szervezők vágya, hogy az emberek ráébredjenek arra, hogy az Istennel való élet örömteli és nem idejétmúlt. Örülnének, ha a fesztiválon megtérések, gyógyulások történnének, és ha ez előmozdítaná a változást, ébredést Gyergyószentmiklóson. Felhívásuk két korosztálynak szól.

Vége a sulinak, és nem tudod, mi lesz veled az őszig? Érettségi és felvételi közt totál lemerültél? Vagy már egyetemi vizsgáid végét sem látod? Gyere és töltődj fel!

Ha 16-25. éves korosztály lelkes tagja vagy, érdekel a dicsőítő imaforma, szereted az egyházi ifjúsági zenét vagy csak simán hallgatnád, miként jammelnek a fiatalok egymással, gyere el Gyergyószentmiklósra 2023. július 30-án a Csíky-kertbe, és légy te is részese Csiszér László által a jó Isten csodájának. Hívd barátaidat is, legyen közös az élmény!

Ha még mindig bizonytalankodnál, este a Hillsong London koncerten az első sor a mienk!

Időpont: jún. 30. – júl. 01.

Korhatár: 16-25 év

Ellátás: Teljes

Szállás: bentlakás

Regisztrációs díj: 100 lej

A nagyobb korosztály számára meghirdetett találkozó mellett idén Mini FeltöltŐ Ifjúsági Fesztivált is szerveznek.

A 10-15. év közötti fiatalokat július 1-jén a Keresztiránnyal közösen várják a gyergyószentmiklósi Csíky-kertbe, ahol mókásan, játékosan tanulhatnak a jó Istenről, egymásról, kihívásainkról, mindenről, ami érdekelhet!

Regisztrálj, meglátod, minden perce megéri majd!

Időpont: júl. 01.

Korhatár: 10-15 év

Ellátás: teljes

Regisztrációs díj: 50 lej

Jelentkezz ITT