Relaxációs hétvégére hívják a párokat

0
613
Illusztráció: Pixabay

Olyan relaxációs hétvégére hívják a házasokat, párkapcsolatban előket, ahol szórakoztató módon lehetnek együtt, fejlődhetnek, tanulhatnak, új barátságokat köthetnek és egymást megismerve erősödhet a kapcsolatuk.

,,Egymás megismerése azért fontos, mert elengedhetetlen a szeretethez. Azt tudjuk igazán szeretni, akit ismerünk. Itt gondolhatunk a vágyakra, félelmekre, az érzékeny pontokra. Ezek mind mind meghatározzák, hogyan tudunk egymásban bízni, együttműködni és jól vitatkozni, valamint békülni a viták után” – mondja el Mészáros Andrea pszichológus, párterápeuta, az esemény szervezője és vezetője, aki várja az érdeklődők jelentkezését februárban.

A frissítő, összerázó, megerősítő hétvégét március 24-26 között tartják Torockón. A program díja 1500 lej/pár, az összeg ugyanakkor színvonalas ellátást és színes programokat fed le: lesznek párkapcsolat-fejlesztő foglalkozások, női kör, férfiéknak célbalövés airsoft fegyverekkel, közös főzés, séta, dézsázás, a beszélgetéseket pedig Mészáros Andrea pszichoterapeuta kíséri. Az alkalmakon többek közt a következő témákat fogják majd érinteni: ördögi párbeszédek felismerése, fájó pontok megtalálása, sérelmek megbocsájtása, szexualitással kapcsolatos kérdések.

További és a jelentkezéssel kapcsolatos részleteket IDE kell kattintani.