Őrangyal farsangot tartottak a Szent Gellért Alapítványnál

0
555
Fotók: Imecs Levente, Szent Gellért Alapítvány

Az idén harmincéves Szent Gellért Alapítvány Kápolnáson tartott idei farsangi mulatsága igazi maskarás, jókedvű, zenebonás, táncolós esemény volt. Az alapítvány munkaközössége nemcsak szervezett, hanem vicces produkcióval, tüllszoknyákkal, balett lépésekkel derítette jókedvre a résztvevőket január 25-én.

A kápolnási Kriza János Iskola IV. osztályosai Lőrincz Katalin tanítónővel együtt nagylelkűen kapcsolódtak a rendezvényhez kis előadásukkal, készségesen segítettek az ajándékok kiosztásában, és lelkesen vettek részt az interaktív játékban, amelyben észrevétlenül is „érzékenyek”, nyitottak lettek a sérültek felé. Hős önkénteseknek „kiáltottuk ki” őket.

A helyi Polgármesteri Hivatal, a helyi szülők támogatásából kürtőskalácsot, üdítőt, meleg teát fogyaszthattunk. Imecs Levente önkéntes fotósként volt jelen, hogy megörökítse az együttlét pillanatait. Jó volt együtt lenni, érezni újból az „élet ízét”, mely sérültjeinkkel együtt igazibb, mélyebb, szeretettel telibb.

Köszönjük, hogy vagytok nekünk kedves védenceink és lehetünk mi nektek. Örülünk, hogy 17 éve találkozhatunk újra és újra. A harminc éve létező alapítványt is köszönjük, ami összegyűjt jó szándékot, rászorulót, önkéntest, támogatót.

Forrás: Szent Gellért Alapítvány