Jegyeskurzussal indították az évet

0
645
Fotók: Szent Gellért Alapítvány Facebook-oldala

Nyolc fiatal pár volt nyitott az év eleji jegyeskurzusra, melyet január 6−8 között tartottak Kápolnáson a Szent Gellért Alapítvány munkatársai, a György házaspár. Az interaktív kurzus célja az volt, hogy az alapítvány munkatársai segítséget nyújtsanak a kapcsolatok megerősítésében. Lehetőség volt a párkapcsolat megismerésére és elmélyítésére, a részt vevők megismerkedhettek más párokkal, valamint ismereteket szerezhettek a szentségi házasságról és a keresztény családi életről.

Bízunk abban, hogy a résztvevő párok, akik hallottak a párválasztás szépségeiről és buktatóiról, a kommunikáció és konfliktuskezelés fontosságáról, interaktív feladatok által jobban megismerték egymást, mélyült a kapcsolatuk, páros és közösségi élményekkel gazdagodtak.

Továbbra is tervezünk hasonló kurzusokat azzal a céllal, hogy biztos alapú, jó házasságok szülessenek. A liberális együttéléssel ellentétben hiszünk az elkötelezettségben, az Isten és ember előtt megköttetett, sírig tartó házasságban.

Február hónap folyamán a házasság hete rendezvény várható! A szervezőcsapatnak sok jó ötlete van. Hajrá jegyesek, hajrá házasok!

Forrás: Szent Gellért Alapítvány