Színes program, széles mosoly: Désen táboroztak a ferences lelkiségű fiatalok

0
916
Képek: Pantea Tibor ofm

Szent Ferenc Farkasai, azaz a kolozsvári ferences családos csoport kiskamasz- és kamaszcsoportjai táboroztak Désen szeptember 16−18. között. A programról, a hangulatról, az élményekről a résztvevők és segítők élménybeszámolói alapján kapunk ízelítőt.

Nagyon jól telt a tábor, a szobatársakkal nagyon jól elvoltunk, az egyik kedvenc részem az volt, amikor tudtam velük beszélgetni. Még egy nagyon jó élmény az akkor volt, amikor nagyfarkassá avattak. (Kasabian Csillag)

A tábor nagyon jó volt, a kaja, a játék és a programok nagyon jól voltak megszervezve. Volt néhány érdekes dolog is, mint például az avatás, és a kinti játékok, de a kedvencem a plakátkészítés, a kiselőadások és a maffiázás volt. Nagyon élveztem, jövök jövőre is. (Lukács Mátyás)

Nagyon tetszett a tábor. Szeretem a dési kolostort. A programok élvezetesek és egyben elgondolkodtatóak voltak. Nagyon örültem ennek a kis találkozásnak a barátaimmal. (Kardos Csongor)

Nekem a tábor a barátokkal való találkozást nyújtja. Így sokat lehettem a barátaimmal, szinte egész nap. Együtt ehettük meg a finom ebédeket, melyeket a ferences testvérek főztek. (Bartha András)

Nagyon izgalmas és érdekes volt, tetszettek az érdekes feladatok. Alig várom a következő tábort. (Kádár Kristóf)

Nagyon jól telt ez a tábor. Nagyon tetszett a társaság, a hangulat és a programok is jók voltak. Nagyon jó volt az is, hogy sok szabadidőnk volt, amikor tudtunk pihenni, beszélgetni és játszani. Nagyon hamar eltelt ez a tábor, igaz csak két-három napos volt. (Szőcs Brigi)

Ez a tábor olyan jól telt, nekem jobban telt, mint a tavalyi! Nagyon tetszettek a programok, a társaság, az étel, meg a régi kisfarkasok beavatása is. Nagyon jó volt, hogy együtt tudtunk lenni, mint gubbiói szelíd kis és nagy farkasok, és nem úgy, hogy külön vagyunk. Örülök, hogy ez ilyen jól össze tudott jönni. (Kasabian Zselyke)

A vonatút viszonylag jó volt. Amikor megérkeztünk, az állomásról fel kellett menni a kolostorhoz. Ott egy kolostortúrán vettünk részt. Másnap projekteket készítettünk, csapatokban. Este sokat társasoztunk és nevettünk. Szerintem megérte elmenni, és biztos, hogy jövőre is jövök. (Fejér Ágnes)

Nagyon szuper és vagány volt a tábor. Finomak voltak az ételek, a programok pedig nagyon élvezetesek. Szívesen mennék máskor is! (Kasabian Biborka)

Jó volt a tábor. A programok között volt palacsintasütés és társasozás is. Jó volt, hogy vonattal mentünk és jöttünk, valamint az étel is nagyon finom volt. (Márton Boróka)

Számomra a hétvége nagyon jól telt. Jókat társasoztunk s beszélgettünk. Annak is örültem, hogy segítő lehettem. (Kasabian Ágnes)

A tábor nagyon jó volt. A társasozás volt az egyik legjobb program, de palacsintát enni ennél is sokkal jobb volt. Örülök, hogy találkoztam a barátnőimmel. (Kardos Timi)

A Farkastábor nagyon izgalmas volt: vagány tevékenységekkel, csapatmunkával, vidám szabadidővel és sok mosolygó gyerekarccal. Kár lett volna kihagyni! (Bartha Margaréta)