Tanítvány leszek

0
840

Ezzel a mottóval rendezték meg a gyermekek plébániai programját a pécskai plébánián. Egy szép nap minden mozzanata fotókon elmesélve, szóljanak ezek a szeretet játékáról.

,,Olyan játék ez, mint a tenisz: te elütöd a labdát, a másik visszapattintja. Néha elhibázod, néha elhibázza. De újra szerválsz, míg egyre jobban játszod a szeretet játékát. Az a legcsodálatosabb, ha megtalálod azt, akivel egy életen át játszhatod.” Köszönet mindazoknak, akiknek önzetlen és szeretetteljes segítsége nélkül ez a szép, élménydús nap nem valósulhatott volna meg!

Hála és köszönet Tóth Sanyikának és feleségének, Andreának, hogy életre szóló élményben részesülhettek a legkisebb tanítványok, hiszen a kocsiderék gyermekek közül csak két gyermek volt, aki utazott már lovaskocsin, a többiek sosem. Hála Szabó András tanárnak, hogy szeretetével elhalmozta a gyermekeket, tudásával pedig szórakoztató, élménydús, örömteli közösségi programot szervezett a számukra! Nem utolsó sorban hálás köszönet Ildikó néninek és Hanzi bácsinak a finom ebédért, palacsintáért! A szülőknek köszönet a bizalomért, hogy elengedték őket az élménydús napra.

Élménydús vakációt a továbbiakban is a Tanítvány leszek program csapatának, akik mind az egyház értékes kincsei!

Balta-Taics Tünde

Forrás: pécskai Szentháromság-plébánia

MEGOSZTÁS