Nyári táborok a nagybányai Szentháromság-plébánia szervezésében

0
989

Kézműves tábort gyermekeknek és ifjúsági tábort nagyobbaknak szervez a nagybányai Szentháromság-plébánia. A plébánia honlapján szeretettel hívják és várják az érdeklődőket táboraikra, amelyekről felhívásaikban bővebben értesítenek:

Ifjúsági nyári tábor

Hagyományörző kamilliánus tábort szervez fiatalok számára a nagybányai Szentháromság-plébánia 2022. augusztus 9-13. között Désen, a ferences kolostorban, Fiatalok békére és életre való nevelése címmel.

Vonattal utazunk oda-vissza, a program magába foglalja az egykori Szolnok-Doboka vármegye nevezetességeinek a meglátogatását, mint a bonchidai Bánffy-kastély, a csicsóújfalui vár, a szamosújvári örmény katolikus székesegyház és ferences kolostor, stb.

Részvételi díj 200 lej, a plébánia titkárságán lehet jelentkezni az összeg befizetésével július 10-ig.

Kézműves nyári tábor

Kézműves tábort szervez a nagybányai Szentháromság római katolikus plébánia hittanosok számára június 27. – július 1. között, délutánonként 15.00 – 19.30 óra között, a Boldog Scheffler János közösségi házban, A szentek nyomában az életszentség útján mottóval. Közös kirándlással kezdünk szombaton, 2022. június 25-én. Minden nap programja az esti szentmisével ér véget. A foglalkozások célja a szentek életének és azok megélt erényeinek a jobb megismerése és játékos elsajátítása. Részvételi díj 80 lej (testvérpárnak 150 lej). Jelentkezni lehet a plébánián.

Hozz magaddal uzsonnát, innivalót és jókedvet!

Forrás: Nagybányai Szentháromság-plébánia honlapja