Találkozzunk az online térben is! – Erdő Péter útjára indította a Kardinális médiacsatornát

0
1378

Örömmel indította útjára az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Kardinális nevű médiacsatornáját Erdő Péter bíboros, prímás.

A főpásztor kifejtette, hogy ezen az úton a hitünk számára lényeges üzeneteket is közel lehet hozni az emberekhez. Ezáltal nem csak azokhoz tud szólni, akik valamilyen akadály miatt nem tudnak részt venni a szentmisén vagy a templomi szertartásokon.

Az online közvetítéseken túl a Kardinális beszámol hírekről, eseményekről. Magazinjaiban megismerhetjük a főegyházmegye kevésbé ismert történeteit vagy akár egyes események hátterét. Portréiban az ismert személyeken kívül a közeljövőben az esztergomi Érseki Papnevelő Intézet papnövendékei is bemutatkoznak.A csatorna segítségével ellátogathatunk a Mária-útra, felkereshetünk zarándokhelyeket, és végül, de nem utolsósorban gasztrotippeket is kaphatnak a követők, akár a böjti időszakra is.

„Jöjjön el mindenki, vegyen részt a legszentebb ünneplésben, de kapcsolódjon be ezeken a csatornákon keresztül is Egyházunk életébe” – biztat ajánlásában Erdő Péter.

A Kardinális csatornát figyelemmel követhetik a YouTube és Facebook közösségi oldalakon.

Erdő Péter bíboros teljes üzenetét az alábbi videóban hallgathatják meg:

Forrás: Magyar Kurír