Böjte Csaba kórházba került, stabil az állapota

1
6982
Böjte Csaba Istenben bízó lélekkel, mindenért hálát ad. Illusztráció: Böjte Csaba Facebook-oldala

Istennek hála stabil az állapota, írta november 19-én, csütörtökön Facebook-oldalán Böjte Csaba ferences szerzetes, azt követően, hogy szerdán egy budapesti kórházba szállították. Amint arról korábban beszámoltunk, Böjte Csaba november 16-án, hétfőn közölte a közösségi oldalán, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Pihenésre, nyugalomra és gyógyulásra van szüksége, jelezte a ferences követlen kollégáin keresztül, ezért, bár hálás az érdeklődésért, de a helyzetre való tekintettel arra kéri az embereket, hogy most se telefonon, se másképp ne keressék.

Urbán Erik ferences szerzetes, a Szent István Királyról Nevezett Erdélyi Ferences Rendtartomány tartományfőnöke a Magyar Kurír megkeresésére megerősítette, hogy Böjte Csabát november 18-án este kivizsgálás céljából Budapestre, kórházba szállították. A ferences elöljáró arra buzdít, hogy imádkozzunk Csaba testvérért és minden, a betegségben szenvedő emberért.

Böjte Csaba jelenlegi állapotáról ezt írja Facebook-oldalán: „Istennek legyen hála azt mondják, hogy stabil az állapotom, én is jól érzem magam, biztonságban.” Imádkozik mindazokért, akik gondoskodó szeretettel a betegek mellett állnak.

Amint arról korábban beszámoltunk, a ferences szerzetes a Facebook-oldalán közzétett hétfői bejegyzésében – amelyben arról tájékoztat, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje – azt írta, hogy háború zajlik a szervezetében. Akkori üzenetében imára hívott, hogy béke legyen a testünkben, a világban, hogy békében éljünk a Teremtővel.

Korábban írtuk:

1 HOZZÁSZÓLÁS