Keresztény Nyári Szabadegyetemet szerveznek fiataloknak

1
2466
Pillanatkép az előző évi összefoglaló videóból

Párkapcsolati témákat járnak körül az idei Keresztény Nyári Szabadegyetemen, amelyet szeptember 12. és 15. között tartanak Zeteváralján, amennyiben nem lesznek újabb megszorítások. A regisztráció augusztus 31-én zárul.

A Keresztény Nyári Szabadegyetem (vagy röviden: Nézőpont) egy katolikus értékrendet képviselő, négy napos önismereti tábor 20 és 35 év közötti fiataloknak, egyetemistáknak. Ebben az évben a rendezvény mottója: „Kettőből egy”. Kilenc párkapcsolati témakört fognak végigjárni hiteles szakemberek (papok, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok) vezetésével: önismeret, Istennel való kapcsolat, ismerkedés, együttjárás, elköteleződés, szakítás, szexualitás, házasság, gyermekvállalás.

A jelenlevőknek ugyanakkor lehetőségük lesz különböző imamódokat kipróbálni: zsolozsma, Szent Ignác-i ima, dicsőítés, de lesz szentségimádás, ünnepi szentmise és gyónási lehetőség is. Ezen kívül olyan szabadidős programokba is bekapcsolódhatnak a résztvevők, mint például foci, méta, túrázás, ékszerkészítés, táncoktatás, koncert, tábortűz, élménykiállítás, csapatjátékok. A regisztráció augusztus 31-én zárul, a helyek száma korlátozott. A fiatalok két opció közül választhatnak, ezek az árak tartalmazzák a szállást, a teljes ellátást és a programokon való részvételt: panziós szoba – 300 RON; sátor – 200 RON.

Jelentkezés és további információk: https://nezopont.fif.ma/; Facebook-oldal.

Az előző évi tábor összefoglaló videója