2020. január 3., péntek

1
918

EVANGÉLIUM

Abban az időben amikor Keresztelő János látta, hogy Jézus közeledik feléje, így szólt: „Íme, az Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit! Ő az, akiről azt mondtam: Utánam jön egy férfi, aki megelőz engem, mert előbb volt, mint én. Én sem ismertem öt, de azért jöttem, és azért keresztelek vízzel, hogy megismertessem őt Izraelben.”
János azután így folytatta tanúságtételét: „Láttam, hogy az égből, mint egy galamb, leszáll rá a Lélek, és rajta marad. Én sem ismertem őt, de aki küldött, hogy vízzel kereszteljek, az mondta nekem: »Akire látod, hogy rászáll a Lélek, és rajta marad, ő az, aki Lélekkel keresztel.« Én láttam, és tanúskodom arról, hogy ő az Isten Fia!”
(Jn 1,29-34)

MEGOSZTÁS

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hála neked JÉZUSOM ,hogy kinyilatkoztattad magad akkor is amikor a LÉLEK szállt reád ,s ma is nap mint nap feltárod előttem s mindannyiunk előtt magad akik készen állnak befogadni életükbe ,az EGYHÁZBA küldött PÜSPÖKÖK ,PAPOK s a szentszolgálatban álló emberek által.
    Tedd fogékonnyá őket az isteni hivatásuk SZENT SZOLGÁLATÁBAN,,hogy felismerjék mindent ÉRTED ,VELED S BENNED TESZNEK a LÉLEK EREJÉBEN