Szólj be a papnak!

0
1736

A Magyarországon ismert, népszerű és provokatív vitasorozat Szatmárnémetiben is készül gyökeret ereszteni. Szólj be a papnak! címmel kocsmamisszió indul a partiumi városban is.

Pénteken 20 órától a Red Hat Yard nevű szabadtéri kávézóban a Libertații tér 18. szám alatt Bartos Erzsébet rádiós műsorvezető moderátorként várja az érdeklődőket. És akiket faggatni lehet: ifj. Pallai Béla görögkatolikus pap, Istvánfi Szilárd római katolikus plébános és Rácz Ervin református lelkipásztor. A szünetben a Bízz Band fog zenélni.

A cél nem más, mint belevinni a kereszténységet a hétköznapokba… Az emberek hétköznapjaiba! Kicsit megismertetni azt, ami közelebb vihet ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott emberek legyünk, értékes és tartalmas programot szervezni azoknak, akik úgy érzik, valami hiányzik az életükből, hétköznapjaikból. Cél: minőségi időtöltés együtt. Értelmes, normális emberek között jó, hangulatos helyen, szuper témákkal.

Az egyház nem egy párhuzamos világ, nem egy bezárkózott intézmény, feladata van. Sóként kell beledörzsölni a világ húsába, hogy megállítsa a romlást. Ezt is hivatott üzenni ez az első szatmári alkalom, melynek témája: Hol van Isten a bajban? A jelenlévők főként ebben a témában várják a kérdéseket, melyeket direkt módon, vagy a facebook eseménycsoportba beírva (az alábbi linkre kattintva), vagy a helyszínen cetlire leírva lehet feltenni, első sorban a témával kapcsolatosan. A sértő, rosszindulatú, személyeskedő megnyilvánulásoktól kéretik tartózkodni! Mindenki szeretettel várnak!

Szatmár.ro

MEGOSZTÁS