2021. szeptember 22.

X. kreativitásvetélkedő Marosvásárhelyen

Az Ifjúság évében a X. erdélyi főegyházmegyei kreativitásvetélkedő Fiatalok a hit útján mottóval Marosvásárhelyen lesz a Bolyai Farkas Elméleti Líceum és a Keresztelő Szent János plébánia/ Pro Vita Cristiana Alapítvány szervezésében 2018. április 20–21. között.

A hagyományokhoz híven minden iskoláskorú gyereknek, fiatalnak próbál lehetőséget biztosítani kreatív képességeinek versenyszerű bemutatására 12 versenykategóriában (rajz, fotó, naptár, plakát, dombormű/körplasztika, irodalom, szavalat, bábjáték/dramatizálás, rövidfilm, vokális és hangszeres zene, tánc és sport).

A vetélkedőre kétfordulós regisztrációval lehet bejelentkezni a kreativitas_ms@yahoo.com e-mail címen. Az előregisztráció február 15-ig tart. Március 15-én zárul a regisztráció megerősítése, ameddig a jelentkezők értesítést kapnak, hogy az általuk választott versenykategória pontosan milyen időpontban lesz.

A versenykategóriák közül a rajz, fotó, naptár, plakát, dombormű/körplasztika mint passzív kategóriákban a részvételt helyettesíti az alkotás elküldése március 3-ig. Ez esetben mellékelni kell egy maximum húszsoros leírást.

Az irodalom, szavalat, bábjáték/dramatizálás, rövidfilm, zene, tánc, sport mint aktív versenykategória feltételezi a személyes jelenlétet. Egy-egy versenyző több kategóriában is indulhat, a következő szabály alkalmazásával: aktív versenykategóriában csak egy kategóriában lehet regisztrálni, a passzív kategóriák esetében nincs megkötés, akár több versenyszámba is be lehet nevezni. A versenyre való regisztrációkor jelezni kell a sajátos igényeket, mint például a hangosítás, kellék, hangszer, videoprojektor stb.

Dátum

2018. április 20., péntek - 2018. április 21., szombat

Helyszín

Marosvásárhely