Kincskereső vetélkedő Gyulafehérváron

Nagycsütörtökön, a krizmaszentelési szentmisét követően csoportos vetélkedőt tartanak diákoknak és ministránsoknak a hivatás évében.

Fontosnak tartanád, hogy az általad kísért gyerekek vagy fiatalok személyesen találkozzanak kispapokkal és gyulafehérvári diákokkal? Szeretnéd, ha megismerhetnék közelebbről a Papi Szemináriumot és a Gyulafehérvári Líceumot? Örülnél, ha felfedeznék, milyen kincseket rejt a püspöki palota kertje és a székesegyház? Rá tudtok szánni a nagycsütörtöki krizmaszentelési szentmise után egy órát a kincskeresésre? Ha a válasz igen, akkor minden adott, hogy regisztráljatok a gyulafehérvári kincskereső vetélkedőre!

A szervezők 15 fős ministráns- és diákcsoportokat várnak, akik szeretnének a székesegyházzal és gyulafehérvári intézményekkel közelebbről megismerkedni.

Előzetes bejelentkezés legkésőbb április 10-ig szükséges a szokásos nagycsütörtöki regisztráción felül, a bernadett.torok@caritas-ab.ro e-mail-címen, az alábbi adatok megadásával: – csoportvezető neve, telefonszáma, e-mail-címe – a kincskeresésen résztvevő kiscsoport létszáma és a résztvevők átlagéletkora.

A regisztrált csoportoknak e-mailben felkészülési tippeket és csoportos útlevelet küldenek, amely jelöli a vetélkedő állomásait.

Dátum

2019. április 18., csütörtök

Helyszín

Gyulafehérvár