2024. július 15.

Adventi vásár a nagyváradi Püspöki Palota kertjében

A Szent László-évben, 2017. december 9-én, szombaton, délután 3 órától, a Nagyváradi Római Katolikus Székesegyház előtti téren negyedik alkalommal nyitja meg kapuit az Adventi Vásár családok, gyermekek, szülők, nagyszülők számára, érdekes vásári kínálattal, finom, házi készítményű karácsonyi süteményekkel, lélekemelő adventi és karácsonyi muzsikával, kézműves foglalkozásokkal. A rendezvény egyik legkedveltebb vendége, Szent Miklós püspök is meglátogatja a vásárlók legkisebbjeit.

A vásár főszervezője a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség.

Közreműködnek az Élet Autizmussal Egyesület, az Egyházzenei Központ, a Nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum, a katolikus karitász, a Vár-Lak Ifjúsági Központ, a nagyváradi és vidéki plébániák családos csoportjai, a ferences- és vincés nővérek, a neokatekumenális út nagyváradi képviselői, a Partiumi Háló Egyesület, valamint az Erdélyi Mária Rádió.

Bővebben az eseményről ITT.

A vásár este 7 órakor a szabadtéri adventi koszorú második gyertyájának meggyújtásával zárul. A rendezvény ideje alatt meleg teát kínálnak a katolikus karitász munkatársai.

Dátum

2017. december 09., szombat

Idő

15:00

Helyszín

Nagyvárad