Június 25-én kezdődik a FeltöltŐ

0
1110

,,Adjátok meg a császárnak, ami a császáré, és az Istennek ami az Istené!” (Mt 22,11) mottóval kezdődik Gyergyószentmiklóson június 25-én a FeltöltŐ, a zenén alapuló keresztény programsorozat.

A FeltöltŐ egy dinamikus, modern, fiatalos zenére épülő alkalom, mely keresztény értékeket közvetít korcsoporttól függetlenül bárki számára. A program keretén belül magyarországi és erdélyi zenekarok váltják egymást a színpadon, valamint különböző felekezetű, egyszerű és ismert emberek tesznek tanúságot a hitükről. A FeltöltŐt egy felekezetközi szervezőcsoport készíti elő. A szervezők között vannak baptisták, unitáriusok, reformátusok és katolikusok.

A három napos rendezvény Gyergyószentmiklós több helyszínén fog zajlani párhuzamosan, létszámkorlátozással. Az előadók között találjuk Oláh Gergő és Andelic Jonathán magyarországi énekeseket, Csiszér László dicsőítővezetőt, dalszerzőt, illetve olyan zenekarokat, mint a Glory, CSIT Band, Első Lépés, Fundamentum, Daltutajok, Psallite, Fike Band és Kiút. A program zárásaként vasárnap egy ökumenikus istentiszteletre fog sor kerülni.

A programot és részleteket a FeltöltŐ honlapján olvashatnak.

Forrás: FeltöltŐ

MEGOSZTÁS