Megújult az Erdélyi Mária Út Egyesület vezetőtanácsa

0
273

Megtartotta első ülését az Erdélyi Mária Út Egyesület megújult vezetőtanácsa április 9-én.

Isten segítségével a munka folyatódik! Megboldogult Molnár Sándornak, az egyesület egykori ügyvezető igazgatójának és éllovasának hirtelen halála nemcsak a családja és barátai számára volt tragédia, amely után talpra kell állni, hanem az egyesület számára is. Az elindulás nehéz, a szomorúság még mindenki szívében él, de az általa is oly fontosnak tartott munka nem állhat meg. Hisszük és valljuk, hogy ő is ezt szeretné.

Márciusban a közgyűlés megszavazta az új vezetőtanács tagjait, akik április 9-én megtartották első ülésüket. A vezetőtanács öt személyből áll: az elnöki tisztséget Péterfi Attila-Csongor tölti be, az egyesület alelnökei P. Főcze Imre Bonaventura OFM és Koszta Csaba János, az ügyvezető igazgató Márton Ernő, az egyesület titkára pedig Hosszú Emese.

Az áprilisi ülés legfontosabb üzenete: ,,Az egyesület munkája nem áll meg. Molnár Sándor munkásságától inspirálva és annak emlékét őrizve, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folytassuk a közösségünk és a Mária-út szolgálatát és fejlődését”. Az egyesület mindig is kiemelt figyelmet fordított azokra az értékekre, amelyek Molnár Sándort oly különlegessé tették: az összetartozásra, az együttműködésre és az emberi kapcsolatok erejére. Úgy gondolják, hogy ezeket szem előtt tartva és ezeknek köszönhetően, a Mária-út továbbra is fejlődni fog. Isten áldása kísérje munkájukat!