A világ lángra lobban, ha találsz varázsigét

0
305

Az érzelmi intelligencia fejlesztése az óvodában és az elemi iskolában Franz Kett pedagógiájával címen Székely Beáta és Nemes István tartott képzést november 17-19. között Nagyváradon.

A Bihar Megyei Pedagógusok Háza adott helyet annak a pedagógiai képzésnek, amit a Franz Kett pedagógiájában képzett Székely Beáta és Nemes István tartott.

„Dal szunnyad minden dologban, Csak álmodik egyre még,/És a világ lángra lobban,/Ha találsz varázsigét.” (Joseph von Eichendorff) Az advent és a karácsony megünnepléséhez is alkalmas történeteket és foglalkozásokat nyújtott az érdeklődő óvodapedagógusoknak a képzőcsapat: Nemes István és Székely Beáta hitoktatók, a módszer hivatalos oktatói.

,,Nagyszerű, nyitott, pedagógiánkat alázattal és érzékenységgel fogadó csapattal élhettük meg az óvodás gyerekek otthonra találását az óvodában és személyes kapcsolataik fejlesztését célzó foglalkozásokat”, mondta Nemes István. ,,Három, varázslattal teli napot élhettünk meg. Istennek legyen hála! Köszönet Demeter Ignác-Attilának, aki a pedagógusok háza részéről igazgatta utunkat”, tette hozzá.

Székely Beáta pedig így fogalmazott: ,,Első közös képzésünk… Csodálatos hétvége áll mögöttünk tele őszinte találkozásokkal, pillanatokkal. Hála érte!”

MEGOSZTÁS