Kúszó-mászó babák, járó kisgyerekek nyári programja

0
397

Nyaraló Cseperedőbe hívja a Caritashoz Czirják Lujza a három év alatti gyerekeket és szüleiket július folyamán Gyergyóban. A rendhagyó tevékenységek már ma elkezdődtek, bekapcsolódhatnak azok is, akik még nem járnak Cseperedő-csoportba.

A kúszó-mászó, akár párhónapos babák számára, illetve az önállóan járni tudó, három év alatti kisgyerekeknek szólnak a gyergyószentmiklósi foglalkozások.

A mai napon a gyergyószentmiklósi Márton Áron Szociális Központ udvarára a másfél-három éveseket várták a nagymozgások napjára, július 7-én péntek 12 órától Cseperedős foglalkozás lesz ugyanitt a kúszó-mászó babáknak. Nekik szól a július 11-i foglalkozás is 10–12 óra között, majd július 18-án 10–12 óra között a járó kisgyerekeket fogadják az érzékelés napjára. Július 21-én 12 órától szintén a kúszó-mászó babáké lesz a terep.

Szárhegyen július folyamán minden szerdán 10 órától nyílt Cseperedős foglalkozást tart Czirják Lujza 5-6 hónapos kortól három éves korig. Az együttlét helyszíne a Művelődési Központ.

Csomafalván július folyamán minden csütörtökön 10 órától nyílt Cseperedős foglalkozás 5-6 hónapos kortól három éves korig. Ennek helyszíne a Napfény Szociális Központ.Minden foglalkozásra bátran lehet jelentkezni bárkinek, akinek gyereke az említett életkorban van. Részletekről telefonon tájékoztatja az érdeklődőket Czirják Lujza a 0722 339 202-es telefonszámon, munkanapokon 8–14 óra között.

Forrás: Caritas

MEGOSZTÁS