Húsvét 7. vasárnapján a katolikus sajtó javára gyűjtenek templomainkban

0
589

A társadalmi kommunikáció világnapjára Ferenc pápa e mottóval fogalmazott üzenetet: Szívvel szóljunk – „Igazság szerint és szeretetben” (Ef 4,15). A teljes üzenetet ITT olvashatják.

A médiában arra van szükség, hogy a kommunikáció ne a haraghoz és veszekedéshez vezető dühös indulatot táplálja, hanem segítsen az embereknek józanul gondolkodni, kritikusan és mindig tisztelettudóan szemlélni a valóságot, amelyben élnek. (Ferenc pápa)

A 2022. / XII. érseki körlevél (megjelent 2022. december 17-én) 1760/2022. szám alatt tette közzé, hogy a 2023-ra tervezett főegyházmegyei gyűjtések közt 2023. május 21-ére, húsvét 7. vasárnapjára a katolikus sajtó javára történő templomi gyűjtést írt elő.

Olvasóinkat, követőinket arra kérjük, ezen a vasárnapon munkánk jobbá tételére ajánlják fel adományaikat és imáikat! Ha szeretik a katolikus kiadványokat, ha fontos önöknek, hogy erdélyi katolikus kiadványokat tudjanak olvasni, erdélyi híreket követni, adakozzanak, támogassák munkánkat. Tegyék ezt észrevételeikkel, javaslataikkal, plébániájuk, közösségük életéről, eseményeiről való tájékoztatással is!

Együtt vagyunk katolikusok, egy közösségbe tartozunk, fontosak vagyunk egymásnak!