Májusban kezdődik az Igent mondok online női lelkigyakorlat

0
1219

A Jézus Szíve Társasága és önkéntesek együttműködésében idén májusban immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a 30 napos Igent mondok online női lelkigyakorlat. A lelki út – melyre az elmúlt két évben több mint tízezer magyar nő jelentkezett a világ minden tájáról -, Mária nőiségének és mindennapjainak szemlélésével segít kimondani az igent a saját életünkre. 

Az idei lelkigyakorlat négy hete a női valóság négy pillérét járja körbe:

  • szépség, értékesség;
  • hit, ima;
  • kapcsolatok, közösség;
  • szabadság.

Ebben az évben különleges meglepetéssel is készülnek a szervezők: csütörtökönként egy férfi szemszögéből láthatják majd magukat a nők. Ezeken a napokon Lackfi János, Guia Hugó ofm, Süveges Gergő és Huszti Zoltán lelkipásztor szól majd a résztvevőkhöz.

Szeretettel hívnak a lelkigyakorlat nyitó szentmiséjére, mely 2023. április 26-án, szerdán, délután 18 órakor lesz Budapesten a Sziklatemplomban. A misét Martos Levente Balázs püspök fogja celebrálni. Élő közvetítés az Igent mondok YouTube csatornáján lesz.

Jelentkezni április 30-ig lehet, részletek és jelentkezés a Jézus Szíve Társasága honlapján (https://www.sjc.hu/igent-mondok-noi-lelkigyakorlat-2023) és az Igent mondok Facebook-oldalon (https://www.facebook.com/igentmondok).

Szeretettel és imával a Jézus Szíve Társasága nevében,

Balla Erika SJC, Tyukodi Beáta SJC, Jacsó Annamária, Szebedy Bolda és Békési Erika