Staféta, célbadobás, körjáték kicsinek és nagynak Szatmárnémetiben

0
523

A Máltai Szeretetszolgálat szatmári önkéntesei ismét remek programot szerveztek a legkisebbeknek, tele vidám játékokkal és kreativitással.

Talán nem volt olyan gyermek április 14-én délután a szatmárnémeti Coposu sétányon, aki ne csatlakozott volna a vidám, felszabadult játékhoz. A foglalkozáson mindenki kipróbálhatta a stafétajátékokat és célbadobóst, együtt nevethettek a nagy körjátékokon, közösen csodálhatták a szappanbuborékokat.

A gyermekek játék közben tanulnak a leghatékonyabban. A család minden tagja talált magának elfoglaltságot, Lulu, a Caravana ANIMA tagja mosolyt csalt kicsik és nagyok arcára, próbára tette a kreativitásukat is.

Az is kiderült, hogy a csapatmunkához száz százalék koncentráció kell, enélkül nem lehet sikeresen teljesíteni a feladatokat. Így, ilyen formában a lehető legjobb a tanulás!

Az ortodox húsvétot ünneplők a vásárnak is örülhettek, a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei Szatmánémeti új központjában mindenkit szeretettel, nyitottan fogadtak.

A mosolyokat ezúttal is a Mango – fresh and creative csapata örökítette meg fényképeken, hogy a résztvevők és szüleik sokáig őrizhessék a csodálatos hangulatot.

Forrás és fotó: Máltai Szeretetszolgálat, Szatmár