Felvételit hirdet a gyulafehérvári kisszeminárium

0
1146
Fotók: GMGK

A gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceum (GMGK) felvételit hirdet a 2023/2024-es tanévben induló IX. osztályának 24 helyére (fiúknak), akik sikerrel elvégezték a VIII. osztályt, magaviseletük egyetlen tanévben sem volt kisebb 9-nél, és 2023. szeptember 15-ig nem töltik be a 18. életévüket. A felvételi 2023. május 19-én lesz.

Szeretettel várják mindazok jelentkezését, akik a főegyházmegye központjában, vallásos környezetben óhajtanak eljutni az érettségiig, esetleg kántori/papi hivatást éreznek lelkükben, vagy – egyszerűen – katolikus, hitvallásos iskolában szeretnének továbbtanulni.

A tanintézményben a kántori oklevelet is meg lehet szerezni, a kántorképzés opcionális és ingyenes.

Kérik, hogy a felvételizni szándékozók jelentsék ezen szándékukat a GMGK-líceum igazgatóságán – személyesen, szüleik, plébánosuk vagy iskolai hitoktatójuk révén – adataik nyilvántartásba vételéért.

A felvételivel kapcsolatos részletes tudnivalók, a képességvizsga követelményei, időpontjai és menetrendje, illetve az iskola elérhetőségei megtalálhatóak a www.gmgkliceum.ro weboldalán.

Forrás: GMGK Facebook-oldala és honlapja