Lelkigyakorlat túl az ötvenen

0
1038
Hervai Katalin rajza

A HIFA-Románia Segítség Mindenkinek Egyesület hathetes online csoportos lelkigyakorlatot hirdet február 15. és március 22. között. A lelkigyakorlatot Szénásy Anna SSS Lelkigyakorlat túl az ötvenen. Idő az együttérző szív kibontakozására című könyve alapján szervezik meg. A lelkigyakorlatra február 8-ig lehet jelentkezni.

Ez a lelkigyakorlat mindenkinek szól, akik alapvető élettapasztalata veszteségeik szaporodása, gyengeségeik egyre nyilvánvalóbbá válása, legyen az akár lelki vagy fizikai téren. A lelkigyakorlat folyamán annak a tapasztalatnak a kegyelméért imádkoznak, hogy a húsvéti misztérium fényében (f)elismerhetővé váljon: hogyan lehet egy új, egy teljesebb lét hajnala mindaz, ami veszteségnek vagy meghalásnak tűnik.

A részvétel feltétele a jelenlét a heti rendszerességgel megtartott hat csoportos alkalmakon, illetve napi fél óra személyes ima vállalása, amelyhez imaanyagot Szénásy Anna SSS könyve alapján kapnak majd a lelkigyakorlatozók. A könyvről IDE kattintva olvashatnak.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet: https://forms.gle/MURf76sUHxiJLfUy8

Maximális csoportlétszám 10 fő, a jelentkezéseket pedig a beérkezés sorrendjében veszik figyelembe, amiről visszajelzést is adnak.

Jelentkezési határidő: február 8., további információkért Nagy Lillát lehet keresni a 0754 384 034-es telefonszámon.