Online adventi lelkigyakorlatra hívnak

0
920
Illusztráció: Pexels

A HIFA-Románia Segítség Mindenkinek Egyesület, Kísért Imádság Hete személyesen kísért lelkigyakorlatot szervez december 12-17. között. A lelkigyakorlat ökumenikus és programjaiba online lehet bekapcsolódni.

Ez a lelkigyakorlat elsősorban azoknak szól, akik szeretnék elmélyíteni Istennel való személyes kapcsolatukat, meghallani az ő hangját a mindennapi életükben, de nincs lehetőségük kiszakadni a hétköznapokból és elutazni egy lelkigyakorlatos házba. A részvétel feltétele a jelenlét a hét kezdő és záró napjának délutánján tartott csoportos összejövetelen, a köztes napokon napi egy fél óra személyes ima vállalása, és ezen imák tapasztalatairól való osztozás mindennap a kísérővel. Ki kell tölteni a jelentkezési lapotamit IDE kattintva lehet elérni. Korábban az októberi lelkigyakorlatról ITT írtunk.

Érdemes a jelentkezéssel nem várni, ugyanis a kísérők idejének végessége miatt csak korlátozott számú résztvevőt tudnak fogadn, a jelentkezéseket pedig a beérkezés sorrendjében veszik figyelembe, amiről visszajelzést is adnak. Jelentkezési határidő: december 4., további információkért Nagy Lillát lehet keresni a 0754 384 034-es telefonszámon.

Simon Judit-Gyöngyi