A szatmári egyházmegye ifjúsági tábort szervezett Szentegyházán

0
1044
Fotók: Katona Edvin

Az egyházmegye ifjúsági irodája lehetőséget biztosít a fiataloknak is a kikapcsolódásra és a lelki feltöltődésre, így évente megszervezi az Egyházmegyei Ifjúsági Tábort, melynek idén a szentegyházi Szent Gellért Alapítvány adott helyet. Idén is sok fiatal érkezett Szatmárnémetiből az ifjúsági iroda munkatársaival és Jakkel Tamás ifjúsági lelkésszel, hogy közösen éljenek meg maradandó pillanatokat. A résztvevők beszámolóit olvashatják, a jó hangulatot pedig az ifjúsági iroda Facebook-oldalán található összefoglaló videóban is megleshetik.

Szilárd: Az ifi táborban nekem tetszett maga a csapat, amely élő, dinamikus közösség. Ezen kívül a csoportmunka, ami által közelebb kerülhettem Istenhez és a társaimhoz. Ajánlom másoknak is ezt a programot, mert színvonalas kikapcsolódást biztosít. Első táborként nagyon különleges volt, ezért jövőre is jövök!

Ivett: Elsősorban a társaság nagyon tetszett, mert a napok alatt közelebb kerültünk egymáshoz és Istenhez. Sokat tanultunk: a játékokból, a kiscsoportos megosztásokból, a feladatokból, a spontán beszélgetésekből, a nehezebb szituációkból. Nagyon boldogan térek haza, mert nekem ez a tábor a legjobb volt!

Alexandra: Nekem ez a tábor a kikapcsolódásért, a régi és új barátokért, az izgalmas programokért, a megnyugtató környezetért, nagyon sokat jent. Mindig fel tudok töltődni, és sokkal közelebb érzem magam Istenhez.

Dávid: A társaság volt a legjobb, viszont a programok is kikapcsoltak – illetve bekapcsoltak a tábori élet lüktetésébe. Azért ajánlom a velem egykorú fiataloknak, mert nagyon szuper dolognak tartom! Megerősít, feltölt.

Blanka: Az idei ifi tábor maradandó élmény volt számomra. Különleges programok voltak szervezve, és megújult társaság vett részt rajta. Mindenkinek ajánlom, aki befogadó közösséget és színes élményt keres a szürke hétköznapok után. Én örömmel és békével a szívemben térek haza, akárcsak előző évben is.