Gyermeknap az alcsíki főesperesi kerületben

0
1132

Idén is megszervezték az alcsíki főesperesi kerületben a gyermeknapot, június 11-én, szombaton, amelyen 57 gyerek vett részt öt faluból: Csíkszentmárton, Csíkkozmás, Nagytusnád, Csatószeg, és a házigazda Csíkszentsimon.

Kézműves foglalkozásokkal, barkácsolással, tánccal és sok érdekes programmal tettük széppé a gyerekek napját. Figyeltünk a lelkiekre is, hiszen Jézust is meghívtuk, hogy legyen társunk ezen a napon. Szentmisével kezdtük a napot, majd a talentumainkról és a bennünk levő szeretetről beszélgettünk.

Öröm az is, hogy nagyon sokan felkarolták e rendezvényüket és anyagilag is támogattak. Isten fizesse mindenki adományát!

Megköszönöm az öt falu polgármesteri hivatalának és Csíkszentsimon polgármesterének, Kozma Istvánnak kiemelkedő támogatását, valamint szinten a csíkszentsimoni Szent László gyermekvédelmi központnak is, amely a helyet biztosította számunkra!

Kéréssel is fordulok a kedves hívekhez: minden rendezvényünket csakis az önök segítségével tudjuk megszervezni. Éppen ezért az alábbi számlaszámra szeretettel fogadjuk anyagi támogatásukat, amellyel rendezvényeinket, a pasztoráció szolgálatát tudjuk előmozdítani.


Előre is köszönjük bizalmukat, imájukat, támogatásukat.

Június 25-én, szombaton Csíkszentimrén szervezzük meg a második csoportnak a gyereknapot, ahol Csíkszentimre, Kászonok, Csíkszentgyörgy, Csíkszentkirály gyerekei fognak összegyűlni.

Kalányos Ottó,

alcsíki cigánypasztoráció