Alpha kurzust indítanak tiniknek Marosvásárhelyen

0
1166

Az Ő az Út! ifjúsági szolgálat tiniknek szervez Alpha kurzust Marosvásárhelyen, amely egy komplexebb képzést jelent fiataloknak a hit mélyebb megéléséhez.

A marosvásárhelyi VIFI ifjúsági csoportból alakult Ő az Út! ifjúsági szolgálat az évek során több program szervezésével járult hozzá a fiatalok lelki fejlődéséhez, a hit megéléséhez. Szervezésükben ifjúsági keresztény zenefesztivál, Légy erős! képzés, LoveStory videósorozat jelent meg, amely mögött egy fiatal és kreatív csoport áll, így könnyebben igazodva a hitben megerősödni vágyók igényeihez.

Az Alpha kurzus egy eszköz a vallási csoportok számára, amelyet a közösségek a vendégszeretetre, a megosztásra és a kötetlen beszélgetésekre alkalmaznak. Célja a hit egységes megvallása, valamint a szolgálat és a bizonyságtétel közös gyakorlása. Emberek milliói próbálták már ki az Alphát több mint 100 különböző országban, több mint 100 különböző nyelven szerte a világon.

Az Ő az Út! felhívása alapján a képzés 14–18 éves fiatalokat szólít meg, május 2-i kezdéssel. A kurzus tíz találkozási alkalmat foglal magába, amelyek hétfőnként lesznek megtartva Marosvásárhelyen a Magvető közösségi házban (Nicolae Iorga utca, 8. szám) Az alkalmakon az élet kérdéseiről, kapcsolatokról, hitről, Istenről teremtenek beszélgetési környezetet. Jelentkezési határidő április 28, maximális létszám 12 fő.

KEDVCSINÁLÓ VIDEÓ