Szerepválogatás szabadtéri passióhoz

0
864
Fotó: Szent Gellért Alapítvány Facebook-oldala

A szentegyházi Szent Gellért Alapítvány fiatalok jelentkezését várja a szabadtéri passiójátékhoz – adta hírül az alapítvány a Facebook-oldalán.

A fiatalokkal és sérültekkel foglalkozó szervezet fontos évi programjai közé tartozik a passió. György Ida hitoktató, aki idén is vezeti és tanítja a fiatalokat, így írt portálunknak éves előretekintőjükben az eseményről: „Komoly aggodalmakkal, de mégis reménykedve indítjuk 2022 februárjában a szabadtéri passiónkat, mely jövőre tizenöt éves lenne… Tavaly is »vért izzadva állt össze a csapat«, de végül nagyon szép passiós évadunk volt.”

A Szent Gellért Alapítvány rendhagyó passió-programja által idén is lehetőséget ajánl 15−25 év közötti fiataloknak, hogy:

  • hívő közösségben tapasztalják meg az összetartozás érzését;
  • különleges lelki élményben részesüljenek Jézus szenvedéstörténetének betanulása és eljátszása során;
  • lelki élményt nyújtsanak az előadások során, amelyek virágvasárnaptól pünkösdig Szentegyházán és a környező falvakban zajlanak;
  • keresztény lelki feltöltődést és életre szóló élményt nyerjenek.

A passiót György Ida hitoktató tanítja be és vezeti.

Ha az említett korcsoporthoz tartozol, itt a helyed! A részvétel ingyenes, színészi tehetség nem szükséges, az élmény garantált. A szerepválogatás február 5-én, szombaton este 7 órától lesz a szentegyházi Szent Gellért Alapítványnál.