Új foglalkozások a csíki KALOT Egyesületnél

0
868
Illusztráció: Pexels

Április folyamán két új foglalkozást indít a KALOT Egyesület, valamint újraindul a nagy sikernek örvendő nemezkészítő tanfolyamuk is.

Férfi lélekműhely – klubfoglalkozás
Pszichológusok, lelkészek, lelkigondozók közreműködésével lelki egészség megőrzését célzó klubtevékenység indul férfiak számára április 26-tól. A klubtevékenység tíz héten át tart, heti egy alkalommal kétórás foglalkozások keretében interaktív módon dolgoznak föl olyan témákat, mint a férfi identitás, kapcsolatok, vágyak, belső erőforrások. A klubtevékenységeken előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. A helyek száma korlátozott.
Részvételi hozzájárulás a tízalkalmas foglalkozássorozathoz összesen 300 lej.
Érdeklődni és jelentkezni a 0745-154146-os telefonszámon, vagy az erossistvan99@gmail.com e-mail-címen lehet.

Photoshop képzés
Április 29-től Photoshop és Lightroom képzés indul azon fotósoknak, akik még egyáltalán nem vagy nagyon alapszinten használták a képfeldolgozó programokat és mélyíteni szeretnék ismereteiket. A képzés időtartama nyolc hét. Érdeklődni a 0758-840279-es telefonszámon vagy a kepyesek@kalot.ro e-mail-címen. A képzés formájáról, témájáról itt olvashatnak további részleteket.

Nemezkészítő tanfolyam
A nagy sikernek örvendő nemezkészítő tanfolyam szintén újraindul április 29-től. A gyakorlatorientált képzés során a résztvevők megismerkednek a nemezkészítés mesterségének történetével és hagyományával. A nemez hagyományos készítési módszerével ma is jól használható tárgyakat terveznek és készítenek. A képzés időtartama hét hét. A nemezkészítő képzés tematikájáról az egyesület honlapján olvashatnak további részleteket.
A képzés díja: 400 lej. Anyagköltség: 120 lej, megvásárolható az oktatótól is, de saját, hozott gyapjúval is lehet dolgozni.
Szükséges kellékek: olló, szappan, kisebb vizes tálka, kéztörlő.
Érdeklődni és jelentkezni a 0758-840279-es telefonszámon és a kepzesek@kalot.ro e-mail-címen lehet.

A képzésekről további részletes információk a KALOT weboldalán olvashatók.