Ezer tortaszelet a nélkülöző gyerekekért

A tízéves Juventutti Alapítvány ünnepi jótékonysági akciója

0
1225

Nagyszabású online jótékonysági akciót indított február 1-jén az idén tízéves csíkszeredai Juventutti Alapítvány, amelyben 10 ezer lej összegyűjtését tűzték ki célul. Az Ezer tortaszelet a nélkülöző gyerekekért akció során arra kérik a segíteni vágyókat, hogy „vásároljanak” egy virtuális, 10 lej értékű tortaszeletet a www.juventutti.ro honlapon. Az adománygyűjtés során összegyűlt teljes összeget csíkszeredai és Csíkszereda környéki szerény körülmények között és mélyszegénységben élő családok támogatására fordítják: élelmiszercsomagokat állítanak össze, és 113 család összesen 349 gyermekéhez viszik el azokat.

Ezer jelképes, virtuális tortaszeletet vásárolhatnak meg mindazok, akik szeretnének bekapcsolódni az idén tízéves Juventutti Alapítvány jótékonysági akciójába: a tortaszeletek ára 10 lej, a kitűzött célösszeg 10000 lej, amelyből az alapítvány történetében rekordmennyiségűnek számító élelmiszercsomag összeállítását szeretnék megvalósítani egyetlen akció során, hogy így támogathassanak 113 szerény körülmények között vagy mélyszegénységben élő családot Csíkszeredában és környékén. Az akció az online térben zajlik, a www.juventutti.ro honlapon megtalálható adományozói felületen, online bankkártyás adományozással „vásárolhat” tortaszeletet bárki, aki így ünnepelné meg az alapítvány kerek évfordulóját, s mindeközben hozzájárulna a családok 349 gyermekének támogatásához.

Az online bankkártyás adományozás mellett banki átutalással is van lehetőség segíteni: Fundația „Juventus” Alapítvány, CIF: 28063548, lejes számlaszám RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX, eurós számlaszám RO98 BTRL EURC RT00 2417 5601, Banca Transilvania Miercurea Ciuc, megjegyzés: EZER TORTASZELET.

Az elmúlt években számtalan olyan jótékonysági akció volt sikeres a közösségi összefogásnak és az alapítvány online adománygyűjtő felületének köszönhetően, amelyekkel krízishelyzetbe került, beteg gyermekeket nevelő vagy szerény körülmények között, esetleg mélyszegénységben élő családok támogatása valósulhatott meg, ezért a szervezők bíznak abban, hogy a tízéves születésnapi kezdeményezésükkel is hasonló sikereket érnek majd el.

Juventutti Alapítvány