Mit tehet a NEK programjaira korábban megvásárolt jegyeivel?

0
839
Fotó: iec2020/Facebook

A világjárvány miatt egy évvel később, 2021. szeptember 5-12. között rendezik meg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. Aki megvásárolta a belépőjegyeit a világesemény programjaira, háromféleképp dönthet azok további sorsáról.

Dönthet úgy, hogy felhasználja a jövő évi világeseményen, hiszen azok természetesen érvényesek maradnak 2021. szeptemberében is. Ugyanakkor jelezheti, hogy nem vesz részt az új időpontban tartott találkozón, de nem szeretné a jegye árát visszakérni, hanem azzal – adományként – támogatja a kongresszus megrendezését. A harmadik választási lehetőség pedig, hogy kéri a belépője árának visszatérítését.

Amennyiben eldöntötte, mit szeretne tenni a korábban megváltott jegyével, lépjen be a regisztrációs fiókjába a művelet elvégzéséhez. Ha elfelejtette jelszavát, kattintson ide! A jóváírás bankkártyás fizetés esetén a kártyán, utalás esetén a számlán jelenik meg. A beérkező válaszok feldolgozása és a pénz visszautalása 7-14 napot vesz igénybe.

Az esztergomi teológiai szimpóziumra megváltott jegyek árát a programváltozás miatt valamennyi jelentkezőnek visszafizetik. Erre az eseményre újból lehet majd belépőt váltani. A kongresszus programjának újraszervezése zajlik. Az ingyenes jegyek felhasználásáról ennek ismeretében tudnak majd később dönteni.

A NEK titkársága kéri, olvassák át a honlapon Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontban szereplő információkat, segítséget kérni levélben a registration@iec2020.hu e-mail-címen lehet.

Forrás: iec2020.hu