Esztergomi beszélgetések, másként

Március 18-án folytatódik a NEK programsorozata

0
1776

Mint ismert, a közelgő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK) való felkészülés jegyében február 29-én beszélgetéssorozat kezdődött Esztergomban a Szent Adalbert Központ konferenciatermében. Első alkalommal Böjte Csaba ferences szerzetes, Zsuffa Tünde író, a NEK sajtófőnöke és Szikora Róbert előadóművész voltak a meghívott beszélgetőtársak és több mint háromszáz érdeklődő volt rájuk kíváncsi. 

Az Így látják ők… az Istent, a világot, a hitet mottóval meghirdetett program második rendezvényén, március 18-án, szerdán a bevezetett egészségbiztonsági intézkedések miatt sajnos nem találkozhatunk személyesen a pódiumon beszélgető vendégekkel, a program azonban nem marad el: a Katolikus Rádió és a Bonum Televízió felajánlotta, hogy adásidőt biztosít az Esztergomi beszélgetéseknek az eredetileg meghirdetett időpontban.

Szerdán 18 órától hallgathatjuk és nézhetjük az élőműsort! Kuzmányi István diakónus moderálásával Fodor Réka és Csókay András orvosmisszionáriusok, valamint Zsuffa Tünde író, a NEK sajtófőnöke osztja meg gondolatait Istenről, hitről, világról.

Találkozzunk az előadókkal más formában, másként, élőben, március 18-án, szerdán 18 órától!

Varga Gabriella (NEK)