Meghosszabbították a jelentkezést a Régizene Nyári Egyetemre

0
1294
Fotó: Csíkszeredai Régizenei Nyári Egyetem/Facebook

Meghosszabbított határidővel várják az érdeklődők jelentkezését a július 7–12. között zajló XII. Régizene Nyári Egyetem egyes kurzusaira.

A szervezők által közreadott közlemény szerint az érdeklődők június 16-ig, vasárnap éjfélig jelentkezhetnek csembaló, reneszánsz együttes, reneszánsz és barokk táncok, barokk hegedű, illetve kórus és karvezetői mesterkurzusokra. A helyek száma korlátozott, elfoglalásuk jelentkezési sorrendben történik.

A kurzusokra bármely, 10. életévét betöltött hallgató jelentkezhet, aki zenei előképzettséggel, illetve (hangszeres) tapasztalattal rendelkezik. A Régizenei Nyári Egyetemen a részvételi díj változatlan: az aktív hallgatók részvételi díja 250 lej/fő/kurzus, míg a csak megfigyelőként részt vevő passzív hallgatóké 50 lej/fő/kurzus; a Nagy István Művészeti Középiskola diákjai és tanárai partnerségi alapon 100 lej/fő/kurzus kedvezményes áron vehetnek részt a képzéseken.

A fentiekben megjelölt öt mesterkurzus bármelyikére június 16-ig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni. További részletek a nyariegyetem@regizene.ro e-mail címen, a +40-266-372044-es és +40-0746-244235-ös telefonszámokon, valamint Csíkszeredában személyesen, a Temesvári sugárút 4. szám alatt igényelhetők.