Totyogó és felnőtt jelmezesek

0
1141
Fotó: Szénégető István

Vidámság, tánc és játékok várták azokat, akik a marosvásárhelyi Szent Család-plébánia által szervezett farsangi mulatságon részt vettek.

A plébániai farsangolást minden évben megszervezik a plébánia katekétái és csoportvezetői, jó hangulatot és szórakozást biztosítva az alig totyogó kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztálynak. Március 2-án, szombaton délelőtt a gyerekeket, majd este 7-től a felnőtteket várták farsangi bálba a plébánia közösségi házába.

Fotók: Szénégető István

A gyerekek vidám mozgásos játékokban vettek részt, nagyokat kacagtak a jó hangulatért felelős bohóccal, majd sütivel és üdítővel kínálták egymást a büfészünetben. A felnőttek bálján élőzene alapozta meg a jó hangulatot, amelyet tovább fokozott a jelmezbe bújt családok humoros és ötletes bemutatkozása. A házigazdák az előkészületek során arra biztattak, hogy vidám, színes, saját készítésű jelmezekbe bújjanak a résztvevők. Ezt mindenki örömmel meg is tette, és az összegyűlt csapaton végignézve a szervezők is rácsodálkoztak, hogy mennyire színes és ötletgazdag a közösség.

Molnár Izabella