Ballagási ünnep volt a KALOT-nál

0
1789
Pillanatkép a meglepetés-előadásból.

Huszonnégy végzőse volt idén a KALOT Egyesület által szervezett kétéves szakmai képzésnek, amelynek fő célja, hogy emberekkel dolgozó szakemberek számára tegye lehetővé egy olyan elméleti és gyakorlati tudásanyag megszerzését, amely segítségével hatékonyabban, Isten- és emberközpontúan tudják végezni munkájukat.

A lelkigondozói képzés végzőseinek ballagási ünnepére a csíksomlyói Jakab Antal Tanulmányi Házban került sor június kilencedikén, szombaton. Az ünnepi alkalom szentmisével kezdődött, amelyet Vik János, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Római Katolikus Teológia Karának dékánja celebrált, amelyet Sisak Imola klinikai pszichológus, pszichoterapeuta díszelőadása követett. Miután a ballagók megkapták oklevelüket, bemutatták a ballagási évkönyvet, majd a végzősök bemutatták a meglepetés-előadásukat; Lackfi János Tükörmese című darabját Budaházi Attila tanította be.

A szeptemberben induló újabb képzési modulra július 13-áig lehet jelentkezni. Minden információ elérhető a KALOT Egyesület honlapján.

MEGOSZTÁS